Preselecţia națională pentru Concursul de Creație

ANUNŢ

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”,
ediţia a 51-a, desfășurată sub patronajul
Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează

PRESELECŢIA NAȚIONALĂ
PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE

 

Romanțele în primă audiție trebuie expediate până la data de 15 iunie 2018 prin una dintre următoarele modalităţi:

-       prin poştă/curier la Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanţei” Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr. 46A, et. 2, Târgovişte, jud. Dâmboviţa, cu menţiunea - pentru Festivalul Naţional de Romanţe „CRIZANTEMA DE AUR” 2018, Concursul de creaţie,

-       pe e-mail la adresa centrul.cultural.unesco.tgv@gmail.com

Concursul de Creație este deschis atât compozitorilor și textierilor profesioniști, membri ai uniunilor de creație, cât și celor amatori.

Condiţiile de participare la PRESELECŢIA NAȚIONALĂ pentru Concursul de Creație a Romanţei sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și în parteneriat cu Radio România și cu Televiziunea Română - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara și Târgu-Mureș.

Ediţia din acest an are drept temă „Romanţa ne uneşte” şi este dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918 şi Anului European al Patrimoniului Cultural.

Sponsor oficial: COTNARI 

Cu deosebită stimă,
Director artistic
Alina Mavrodin Vasiliu

Puteți descărca de aici documentul (.pdf, 352 kB)

Comments are closed.