Miruna IONESCU

Miruna IONESCU
Actriță și prezentatoare

Pentru Romanță:

Aștept cu nerăbdare în fiecare an întâlnirea cu romanța. Este un moment tainic pentru mine, în care sufletul meu eliberat, poate să se destăinuie în voie. Mă las învăluită de gingășia și senzualitatea romanței, mă las vrăjită de farmecul ei și îmi permit să visez la acea lume creată dincolo de zare, pe care numai romanța mi-o poate oferi. În trecerea ei prin viața mea, romanța este pentru mine o cale a desăvârșirii, o condiție a spiritualității, o armonie desăvârșită a rostului meu pe acest pământ.

Pentru Festival:

Mă simt onorată și binecuvântată de Dumnezeu să fiu prezentă la jubileul de 50 de ani al Festivalului Național de Interpretare și Creație al Romanței Crizantema de Aur și totodata sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am de a mă înscrie în rândul celor care cu respect și dăruire duc mai departe istoria, poate uneori prea discretă, dar foarte bine ancorată în timp a acestui mare eveniment muzical. Festivalul Național de Interpretare și Creație al Romanței Crizantema de Aur înseamnă atât de mult pentru mine, încât pot spune că m-am născut dintr-o romanță împletită cu un vis. Am curajul să pun pariu cu viitorul și să prezic un centenar spectaculos acestui festival, peste alți 50 de ani. Felicitari organizatorilor și tuturor celor implicați în realizarea jubileului Crizantemei de Aur. La mulți ani!


„Aștept cu nerăbdare și emoție întâlnirea cu romanța și cu festivalul Crizantema de Aur. Este o premieră pentru mine, pe care îmi doresc s-o trăiesc încă din copilărie. Romanța creează magie, ce te poartă într-o lume a iubirii și a eleganței în care eu mă regăsesc”.

Comments are closed.