Anunț PRESELECŢII REGIONALE ONLINE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE Festivalul Crizantema de aur, ediția 54, 2021

ANUNŢ

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 54-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, organizează în perioada 01 – 15 septembrie 2021

PRESELECŢII REGIONALE ONLINE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE

- Ardeal, preselecţie regională online - vineri 3 septembrie 2021, ora 10,00

- Moldova, preselecţie regională online – sâmbătă 4 septembrie 2021, ora 10,00.

- Oltenia-Banat, preselecţie regională online – vineri 10 septembrie 2021, ora 10,00.

- Dobrogea, preselecţie regională online – vineri 10 septembrie 2021, ora 12,00

- Muntenia, preselecţie regională online – sâmbătă 11 septembrie 2021, ora 10,00

- Republica Moldova, preselecţie regională, realizată în perioada 01-10 septembrie 2021, în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău (organizator și persoană de contact: Președinte – Director: Svetlana Bivol).

Precizare: Având în vedere situația de criză cauzată de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii Festivalului au prevăzut varianta ONLINE pentru desfășurarea preselecțiilor, cu respectarea calendarului preselecțiilor regionale, precizat în Regulament.

Detaliile tehnice vor fi anunțate pe site-ul www.crizantemaaur.ro și www.centrulunescotgv.ro și vor fi stabilite împreună cu directorul artistic al Festivalului.

Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.centrulunescotgv.ro.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova. Parteneri: Radio România și Televiziunea Română- posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș și Moldova.

Cu stimă,

Preşedinte Teodor Emilian VASILIU


Puteți descărca documentul oficial de aici: ANUNT PRESELECTIE INTERPRETARE (.pdf, 810 kB)

Comments are closed.