Anunț preselecție Creație Crizantema de Aur 2016

sigla-ccu-crANUNŢ

Festivalul Naţional de Interpretarea şi Creaţie a Romanţei "Crizantema de Aur" ediţia a 49-a organizează în colaborare cu Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România

PRESELECȚIE PENTRU CONCURSUL DE CREAŢIE

Romanţele în primă audiţie trebuie expediate până la data de 30 Mai 2016 pe adresa Teatrul Tony Bulandra Târgovişte, B-dul Regele Carol 1nr.43, Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.
Concursul de Creaţie este deschis atât compozitorilor şi textierilor profesionişti, membri au uniunilor de creaţie, cât şi celor amatori.
Condiţiile de participare la PRESELCȚIA PENTRU CONCURSUL DE CREAŢIE sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional "Crizantema de Aur", postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro.
Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei "Crizantema de Aur" ediţia a 49-a 2016 este organizat de Consiliul Local Târgovişte, Primăria Municipiului Târgovişte,
Consiliul Jude ţean Dâmboviţa şi Teatrul "Tony Bulandra" Târgovişte, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România şi în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune.

Cu deosebită stimă,
Alina Mavrodin Vasiliu
Director artistic al Festivalului Naţional "Crizantema de Aur"

Puteti descărca documentul în format .pdf (373 kB) dând click pe acest link.

Comments are closed.